ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To μυστικό για να κάνετε τις πετσέτες σας να μυρίζουν όμορφα

To μυστικό για να κάνετε τις πετσέτες σας να μυρίζουν όμορφα

Σε όλους αρέσουν οι αφράτες και μυρωδάτες πετσέτες αλλά δεν είναι πάντα κάτι που πετυχαίνεις εύκολα.

Πολλές φορές, ακόμη και αν τις έχεις βγάλει μόλις από το πλυντήριο οι πετσέτες μπορεί να μην μυρίζουν καθόλου ή ακόμη χειρότερα να μυρίζουν άσχημα. Υπάρχουν τρόποι να κάνετε τις πετσέτες σας να είναι φρέσκες και να έχουν ένα όμορφο άρωμα φρεσκάδας.

Δείτε μερικές συμβουλές για να το πετύχετε…

1. Καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριό σας

Ανά διαστήματα κάντε ένα καλό καθάρισμα ώστε να εξουδετερώσετε με αυτόν τον τρόπο τη μούχλα και τα βακτήρια. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι μια πλύση με άδειο κάδο, σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, προσθέτοντας απλώς μέσα λίγο ξίδι.

2. Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριο

Δε θα πρέπει να γεμίζετε το πλυντήριο με πάρα πολλά ρούχα, σεντόνια και πετσέτες. Όσο περισσότερο το φορτώνετε τόσο λιγότερο αποδοτικό γίνεται. Επίσης μην βάζετε πολύ ποσότητα μαλακτικό ρούχων.

3. Μην ρίχνετε τις βρεγμένες πετσέτες στα άπλυτα, αφήστε τις πρώτα να στεγνώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Μην τις αποθηκεύετε μετά το σιδέρωμα κατευθείαν στο ντουλάπι, καθώς μπορεί να έχει αποθηκευτεί στο εσωτερικό τους υγρασία. Τακτοποιήστε τις λίγο αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.