ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε τι θεωρεί μια γυναίκα πιο σημαντικό στο… κρεβάτι

Δείτε τι θεωρεί μια γυναίκα πιο σημαντικό στο… κρεβάτι

Σύμφωνα με μια γερμανική έρευνα, επιβεβαιώνεται πως οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες.

Ειδικότερα, έδειξε πως σχεδόν όλες οι γυναίκες θεωρούν το φιλί εξίσου σημαντικό με το σεξ.

Η νέα έρευνα που δημοσιεύει η Γερμανική εφημερίδα Bild δείχνει το προφανές:

Πως 9 στις 10 Γερμανίδες δηλώνουν πως, ένα καυτό φιλί είναι εξίσου σημαντικό με το καλό σεξ.

Μ’ ένα παθιασμένο φιλί, καις θερμίδες.

Ένα φιλί μπορεί επίσης να κάνει καλό στο δέρμα σου λειαίνοντας τις ρυτίδες.

Επίσης, όπως έχουν δείξει κι έρευνες, προστατεύεις τα δόντια σου από την τερηδόνα. Για τους επιστήμονες, τα φιλιά μπορεί να έχουν ισχυρότερη επίδραση ακόμη και από τη μορφίνη. Το θέμα είναι να δίνονται με τον σωστό τρόπο.

Προηγούμενη έρευνα είχε δείξει πως μόνο ένα φιλί διάρκειας 10 δευτερολέπτων είναι αρκετό για να μεταδοθούν έως και 80 εκατομμύρια βακτήρια. Παρόλα αυτά οι ειδικοί λένε πως ένα παθιασμένο φιλί μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας.

Όπως εξηγεί ο ψυχολόγος Γκόρντον Γκάλοπ «το φιλί δεν είναι μόνο μία αισθησιακή στιγμή ανάμεσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά, αλλά και μια ένδειξη για το μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος προσθέτει: «Δεν είναι καθόλου τολμηρό να πούμε ότι το πρώτο φιλί δείχνει αν μια σχέση θα ανθίσει ή όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.