ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νικόλ Μίτσελ: Η πάστορας που έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε μοντέλο του OnlyFans (φώτο)

Νικόλ Μίτσελ: Η πάστορας που έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε μοντέλο του OnlyFans (φώτο)

Η Νικόλ Μίτσελ έκανε στροφή στην καριέρα της και άφησε την καριέρα της ως πάστορας στην Εκκλησία για να γίνει μοντέλο του OnlyFans.

Και ποιος είπε ότι η σεξουαλικότητα και η πνευματικότητα δεν συνδυάζονται; Σίγουρα όχι η 36χρονη, μητέρα, η οποία λέει ότι η νέα της δουλειά είναι επίσης «ιερή».

Το μοντέλο του OnlyFans, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχτισε γρήγορα μια νέα κοινότητα γύρω της. Έχει βρει ότι η σεξουαλική εργασία είναι «θεραπευτική και απελευθερωτική» και πιστεύει ότι έχει βοηθήσει και άλλους.

Η Νικόλ χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να δημιουργήσει «συναισθηματικές συνδέσεις» με εκείνους που έχουν ανάγκη. Και όπως λέει πιστεύει πως έχει βοηθήσει να γεμίσει τα κενά που έχουν στη ζωή τους.

Η πρώην κληρικός που μετακόμισε σε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων

Η πρώην πάστορας τώρα κερδίζει μια περιουσία από τον ιστότοπο συνδρομής ενηλίκων OnlyFans και μάλιστα έχει μετακομίσει ακόμη και σε μια έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Νικόλ είπε: «Συνήθιζα να κηρύττω, τώρα πληρώνομαι για να βγάλω τα ρούχα μου. Και έχω διαπιστώσει ότι η σεξουαλική εργασία και η ποιμαντική έχουν περισσότερα κοινά από όσα πιστεύουμε.

«Μεγαλώνουμε σε έναν κόσμο που του αρέσει να φτιάχνει δίπολα. Είτε κάτι είναι καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, μαύρο ή άσπρο. Μένουμε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο επιλογές όταν γνωρίζουμε ότι πρέπει να υπάρχει μια καλύτερη επιλογή», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: Πιστεύω ότι είμαι ένα είδος ιεροκήρυκα που έγινε κορυφαία στο OnlyFnas και κερδίζω περισσότερα χρήματα σε έναν μήνα από ό,τι έβγαζα σε ένα χρόνο».

«Ζω εκεί όπου η σεξουαλικότητα και η πνευματικότητα συγκρούονται, όπου η πίστη και τα φετίχ συναντιούνται, όπου η έκφραση του εαυτού και η σεξουαλική εκπλήρωση συνδυάζονται».

Η Nikole συνέχισε: «Ο ιδιωτικός μου ιστότοπος είναι ο πιο απίστευτος χώρος όπου τόσο οι θαυμαστές μου όσο και εγώ καταφέρνουμε να φέρουμε τον εαυτό μας στο τραπέζι, χωρίς να αποκλείεται κανένα μέρος του εαυτού μας.

«Είναι βαθιά θεραπευτικό και απελευθερωτικό.

Υπάρχει μια πείνα στους ανθρώπους να φανούν, να γίνουν γνωστοί και να αγαπηθούν», αναλύει. «Στην εκκλησία μου, επιδιώξαμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με κοινωνικές συγκεντρώσεις, οικογενειακές δραστηριότητες και δεσμό για παρόμοιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. Στην ενήλικη δουλειά μου, επιδιώκω να ικανοποιήσω αυτές τις ανάγκες με συναισθηματική σύνδεση, συνεχή συνομιλία και προσαρμοσμένο περιεχόμενο.

Και στις δύο περιπτώσεις, επιδιώκω να αντιμετωπίσω αυτήν την πείνα μέσα τους: να φανούν, να γίνουν γνωστοί και να αγαπηθούν. Για μένα αυτό είναι ιερό έργο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ τέλος χαρακτήρισε αυτό που κάνει ως «δουλειά που αλλάζει ζωές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.