ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκάλυψη της Α.Κωνσταντινίδη: «Στα εννιά μου βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία»

Αποκάλυψη της Α.Κωνσταντινίδη: «Στα εννιά μου βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για μία φρικτή εμπειρία που είχε όταν ήταν ακόμη εννέα ετών.

Σύμφωνα με όσα διηγείται η ίδια, όταν ήταν σε ηλικία εννέα χρόνων ηθοποιός, «βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα».

Δεν το είχε πει δημόσια τότε, όπως διευκρίνισε μιλώντας στον Alpha, αλλά «τώρα ήταν η κατάσταση τέτοια που είχε και νόημα να το πω».

«Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα γιατί ήταν με βία αυτό το άρπαγμα. Ήταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι “δεν είναι τίποτα”. Είχα μάθει στις δυσκολίες ότι η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα, αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας» προσθέτει.

Όπως είπε, όταν συνέβη φοβόταν να το πει στη μαμά της υπό τον φόβο ότι θα την «πάρει από το θέατρο».

«Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου ήταν ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη» δήλωσε έπειτα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στα 11 της χρόνια, από άλλον ηθοποιό. Όπως περιέγραψε, θυμάται τα χέρια του στο πρόσωπό της, όταν την έπιασε για να τη φιλήσει.

«Αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να χαλάσει η δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, όπως είπε είχε και την «ενοχή» ότι «ακόμα κι αν εγώ δεν φύγω, ο άλλος θα χάσει τη δουλειά του;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε ότι και στο παρελθόν έχει δεχθεί παρενόχληση «όλων των ειδών» τόσα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.