ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα – «Τρολάρουν» τον εαυτό τους (βίντεο)

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα – «Τρολάρουν» τον εαυτό τους (βίντεο)

Το Ράδιο Αρβύλα προετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς σε δύο βδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εκπομπές από τον ΑΝΤ1.

Επίσημα ο ΑΝΤ1 καλωσόρισε τους “Ράδιο Αρβύλα” και ανακοίνωσε «με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του».

Όπως μάλιστα αναφέραμε πρώτα μέσα από το newsit.gr ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα είναι στον αέρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, κρατώντας μας… σίγουρα… ευχάριστη συντροφιά με τη σατιρική εκπομπή, καθημερινά έως και την Πέμπτη, ενώ την ίδια ώρα τις Παρασκευές θα παίζει στον τηλεοπτικό αέρα το Βινύλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.