ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

E.Μενεγάκη για Φ.Γεννηματά: «Ο χρόνος μάλλον κύλησε πολύ γρήγορα για εκείνη»

E.Μενεγάκη για Φ.Γεννηματά: «Ο χρόνος μάλλον κύλησε πολύ γρήγορα για εκείνη»

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση για την απώλεια της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και είπε δυο λόγια για εκείνη.

«Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς μας πρόλαβαν πολύ δυσάρεστες ειδήσεις που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το τελευταίο ημίωρο και αφορά φυσικά το ότι έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Κάτι που εμάς τουλάχιστον μας ξάφνιασε πολύ, αλλά νομίζω και όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που είπε ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική ζωή και θα δώσει γι’ άλλη μια φορά τη μάχη της με τον καρκίνο. Ο χρόνος μάλλον κύλησε πολύ γρήγορα για εκείνη γιατί, όπως σας έλεγα και πριν, ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν μέχρι να μάθουμε σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στον άντρα της και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.