ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Κονδυλάτος: «Είμαι φαν της βασιλείας- Έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό»

Π.Κονδυλάτος: «Είμαι φαν της βασιλείας- Έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε με αφορμή το γάμο του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ και αναφέρθηκε στην λατρεία του για την βασιλεία.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε πως: «Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε. Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος».

Ο Περικλής Κονδυλάτος κλήθηκε να σχολιάσει και τις… παγωμένες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος» ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.