Τι δείχνει το αρχικό γράμμα του ονόματός σας για τη σεξoυαλικότητά σας

Τι δείχνει το αρχικό γράμμα του ονόματός σας για τη σεξoυαλικότητά σας

Το ότι το όνομά μας χρωματίζει κάποια μικρά χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά μας, είναι γνωστό. Αυτό ίσως που δεν ξέρεις, όπως και εγώ δεν είχα πότε σκεφτεί είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να είμαι μια πολύ τυχερή γυναίκα που χρησιμοποιώ το όνομα Ρένα, αντί για το βαφτιστικό μου, Ειρήνη. Γιατί το λέω;

Σύμφωνα με την έρευνα της γαλλικής σελίδας για online dating, της υπηρεσίας Smartdate, οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα τελειώνουν σε «α» έχουν περισσότερους εpωτικούς συντρόφους στη ζωή απ’ ό, τι εκείνες που δεν το έχουν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκάλυψε την μέτρηση της σεξoυαλικής δραστηριότητας των Γαλλίδων χρηστών, των οποίων τα ονόματα τελειώνουν με το γράμμα «α» ανέφεραν ότι έχουν 4,4 σεξoυαλικούς συντρόφους, περισσότερο απ’ ότι οι άλλες γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Συμπέρασμα λοιπόν της έρευνας: εάν σε λένε Γεωργία, Άννα, Ρένα, Κατερίνα ή Μαρία, στην ζωή σου θα παρελάσουν περισσότεροι εpωτικοί σύντροφοι από το αν επέλεγες να χρησιμοποιήσεις το Αικατερίνη ή Βιβή.

Πέρα από την σημασία του τελευταίου γράμματος στο όνομά σου, εξίσου σημαντική είναι και η έννοια του αρχικού γράμματος, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ή αμφιλεγόμενες εpωτικές πτυχές της ζωής σου και να σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου πλήρως, για να μεγιστοποιήσεις τις εpωτικές δυνατότητές σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ελέγξεις το νόημα δίπλα στο αρχικό γράμμα που αντιστοιχεί στο όνομα που χρησιμοποιείς το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από το βαφτιστικό σου.

Α. Δεν θα έλεγε κάνεις ότι είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός τύπος, καθώς σε ενδιαφέρει περισσότερο η δράση. Μαζί σου, αυτό που βλέπει κάποιος, αυτό παίρνει, και σίγουρα δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή για φλερτ με άτομα που είναι ντροπαλά, σεμνά και διακριτικά. Όταν πρόκειται για σeξ, η δράση είναι αυτό που μετράει, ενώ επιλέγεις συνήθως συντρόφους αρκετά ελκυστικούς. Βρίσκεις αναζωογονητικό το κυνήγι και την πρόκληση να κατακτήσεις κάποιον, ενώ είσαι περισσότερος σεξoυαλικός/η και πολύ πιο τολμηρός/η απ’ ό, τι φαίνεται.

Β. Μπορεί να εκπέμπεις vibes ενός πιο νωθρού αισθησιασμού, ενώ απολαμβάνεις ένα ειδυλλιακό σκηνικό με κρασί και αναμμένα κεριά. Σου αρέσει να σε περιποιούνται και εσύ ο ίδιος ξέρεις πώς να περιποιηθείς τον σύντροφο σου, εκφράζοντας το πάθος σου σε ένα ιδιωτικό μέρος συνήθως, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Στο σeξ, θα ελέγξεις τις ορέξεις σου και αν παραστεί ανάγκη, μπορείς και να απέχεις. Το σίγουρο όμως είναι, ότι θα απαιτήσεις να γευτείς νέες αισθήσεις και εμπειρίες, καθώς είσαι πάντα πρόθυμος/η να πειραματιστείς.

Γ. Είσαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και είναι σημαντικό για εσένα να έχεις μια σχέση. Θα πρέπει να έχεις κάτι να πεις με τον σύντροφο σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σeξ. Για σένα είναι σημαντικό το αντικείμενο της αγάπης σου να είναι κοινωνικά αποδεκτό, όμορφο και να μπορεί πέρα από σύντροφος να σταθεί ως φίλος. Είσαι πολύ αισθησιακός/ή και χρειάζεσαι κάποιον για να σε εκτιμήσει, σχεδόν να σε προσκυνήσει. Όταν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα.

Δ. Είσαι πολύ σέξι, αισθησιακός και με πάθος, αλλά μπορείς να αποκαλύψεις αυτές τις πλευρές του χαρακτήρα σου μόνο σε ένα στενό προσωπικό, ιδιωτικό πλαίσιο Ξέρεις όλα τα μικρά κόλπα και μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε ρόλο ή παιχνίδι στον ερωτικό τομέα. Όμως, δεν είσαι από τους τύπους που παίζεις στο θέμα της αγάπης και έχεις την υπομονή να περιμένεις για να έρθει το σωστό πρόσωπο.

Ε. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου, είναι να μιλήσεις και χρειάζεσαι ένα άτομο που πρέπει να σε τονώνει πνευματικά, αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει σεξουαλικά. Μισείς την δυσαρμονία, αλλά απολαμβάνεις και έναν καλό καυγά με επιχειρήματα, καθώς φαίνεται να σε αναζωογονεί. Μπορεί να φλερτάρεις πολύ, για την πνευματική πρόκληση, αλλά από τη στιγμή που θα δώσεις την καρδιά σου, είσαι πιστός/ή. Όταν δεν έχεις ένα καλό εραστή για να κοιμηθείς, θα κοιμηθείς με ένα καλό βιβλίο. (Μερικές φορές, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσες ένα καλό βιβλίο.)

Ζ. Είσαι πολύ ρομαντικός, τόσο που μπορείς να βάλεις τον σύντροφο σου σε ένα βάθρο. Δημοσίως, μπορεί να φαίνεσαι αρκετά επιδεικτικός, εξωφρενικός, γενναίος και γεμάτος πάθος. Το φόρτε σου πάντως είναι οι δραματικές σκηνές αγάπης, που είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι της φαντασίας σου.

Η. Είσαι από αυτούς που συνδέονται με την αίγλη της αγάπης και το να έχεις κάποιον να την μοιραστείς, είναι ύψιστης σημασίας για εσένα. Είσαι ελεύθερος στην έκφραση της αγάπης και πάντα πρόθυμος να αναλάβεις τις πιθανότητες, να δοκιμάσεις νέες σεξoυαλικές εμπειρίες και συντρόφους, υπό την προϋπόθεση οτι έχουν ποιότητα. Χρειάζεσαι εγκεφαλική διέγερση, διαφορετικά θα είναι δύσκολο για εσένα να διατηρήσεις μια σχέση.

Θ. Είσαι ένας υπομονετικός εραστής που θα αναζητήσεις έναν σύντροφο, που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σου και την ικανότητά σου για κέρδη. Θα γίνεις πολύ γενναιόδωρος, αφού έχεις επιτύχει την δέσμευση, ενώ τα δώραστο σύντροφό σου είναι πραγματικά μια επένδυση. Πριν από τη δέσμευση, όμως, έχεις την τάση να είσαι λιτός στο να ξοδεύεις γι’ αυτόν.

Ι. Είσαι πιο αισθησιακός απ’ ότι σεξoυαλικός, αλλά μερικές φορές είσαι εντελώς λάγνος. Λατρεύεις τις απολαύσεις της σάρκας και δεν ενδιαφέρεσαι για έναν σύντροφο που είναι ερασιτέχνης στο εpωτικό κομμάτι, εκτός κι αν χρειάζεται έναν δάσκαλο. Είσαι πάντα πρόθυμος να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέες μορφές σεξoυαλικής έκφρασης, επειδή βαριέσαι εύκολα.

Κ. Είσαι απαιτητικός/η και ψήνεις έναν εραστή που είναι πνευματικά ίσος ή ανώτερος, και κάποιον που να μπορεί να ενισχύσει το status σου. Ξέρεις πώς να φτάσει στην κορυφή της εpωτικής διέγερσης, επειδή εργάζεσαι σε αυτό σχολαστικά, αλλά τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου, έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων. Έχεις δυσκολία να έρθεις συναισθηματικά κοντά σε κάποιον, αλλά κανένα πρόβλημα στο να έρθεις κοντά σεξoυαλικά.

Λ. Μόλις το πάρεις απόφαση ότι θέλεις κάποιον, θα προχωρήσεις ολοταχώς στην κατάκτηση. Αν κάποιος είναι λίγο προβληματικός, αυτό σε ανάβει, ενώ μπορεί να σε διεγείρει οποιοσδήποτε εκκεντρικός και ασυνήθιστος, που έχει μία ελεύθερη και ανοικτή στάση.

Μ. Είσαι συναισθηματικός και έντονος και με μια διάθεση να κάνεις την μαμά στον σύντροφο σου. Σε μια σχέση, θα ρίξεις ολόκληρη την ύπαρξή σου σε αυτή και ποθείς κάποιον που είναι εξίσου παθιασμένος και έντονος. Πιστεύεις στο σύνολο της γενετήσιας ελευθερίας και η προσφορά σου στην σεξουαλική ενέργεια είναι ανεξάντλητη.

Ν. Μπορεί να φαίνεσαι αθώος και ντροπαλός, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, δεν είσαι αρχάριος, αλλά κάτι σαν ένας ειδικευμένος τεχνικός. Μπορείς εύκολα να πάς στα άκρα, διανύοντας το φάσμα από την λαγνεία στην πλήξη. Μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με το σύντροφό σου, ενώ έχεις δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου.

Ξ. Είσαι κάποιος που μπορείς να κατευθύνεις πολλή από την σεξoυαλική σου ενέργεια στο να κερδίσεις χρήματα και /ή να επιδιώξεις εξουσία. Μπορείς εύκολα να υποστείς εκτεταμένες περιόδους σεξoυαλικής αποχής, ενώ κατά τη διάρκεια του σεξ απαιτείς ένταση, ποικιλομορφία και γενικά να δοκιμάσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Μερικές φορές το πάθος σου μετατρέπεται σε κτητικότητα, η οποία πρέπει να διατηρηθεί υπό έλεγχο.

Ο. Έχεις μεγάλη συναίσθηση της κοινωνικής εικόνας σου και δεν θα σκεφτείς να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σου. Ως εκ τούτου, θα απαιτήσεις έναν σύντροφο με καλή εμφάνιση. Όλως περιέργως, μπορείς να δεις το σύντροφό σου, ως εχθρό… σε έναν καλό αγώνα, από αυτούς που διεγείρουν τα vibes του σεξ. Απολαμβάνεις πάνω απ ‘ όλα το φλερτ και χρειάζεσαι πολλή σωματική ικανοποίηση.

Π. Είσαι από αυτούς που απαιτούν συνεχή δραστηριότητα και διέγερση, καθώς έχεις τεράστια φυσική σεξoυαλική ενέργεια. Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει μαζί σου κάποιος, σεξoυαλικά ή με άλλο τρόπο. Τείνεις να έλκεσαι από άτομα άλλων εθνικοτήτων ή κοινωνικών ομάδων.

Ρ. Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συμπορευτεί μαζί σου και όσο πιο έξυπνος είναι τόσο το καλύτερο. Ενεργοποιείσαι πιο γρήγορα από ένα κοφτερό μυαλό, παρά από ένα όμορφο σώμα. Ωστόσο, η φυσική έλξη είναι πολύ σημαντική για εσένα, γιατί θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου. Είσαι ιδιωτικά πολύ σeξι κι αν ο νέος εραστής σου δεν είναι και τόσο σπουδαίος στο κρεβάτι, δείχνεις προθυμία να χρησιμεύσεις ως δάσκαλος.

Σ. Πιστεύεις με κάποιο τρόπο ότι αγάπη σημαίνει να υποφέρεις, γι’ αυτό το λόγο, μπορεί συνέχεια να υπηρετείς το σύντροφό σου ή να προσελκύεις ανθρώπους που έχουν ασυνήθιστα προβλήματα. Βλέπεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος σωτήρα. Μπορεί να φαντασιώνεσαι μέσα από τις ταινίες και τα περιοδικά, αλλά δεν μαρτυράς στους άλλους τις σεξoυαλικές φαντασιώσεις σου.

Τ. Είσαι πολύ ευαίσθητος και σεξoυαλικά παθητικός, ενώ χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος θα παίρνει το προβάδισμα. Μπορεί να φτιάχνεσαι από τη μουσική, τον απαλό φωτισμό και τις ρομαντικές σκέψεις. Φαντασιώνεσαι συνέχεια και μπορείς να κάνεις τις σχέσεις σου, στα όνειρά σου, να ταιριάζουν όλα μέσα στο δικό σου μυαλό.

Υ. Όταν δεν είσαι ερωτευμένος, είσαι ερωτευμένος με την αγάπη, ενώ πάντα ψάχνεις για κάποιον να λατρεύεις. Βλέπεις τον ρομαντισμό ως πρόκληση και απολαμβάνεις να δίνεις δώρα. Η σεξoυαλική σου ορμή είναι ισχυρή και επιθυμείς στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά είσαι πάντα πρόθυμος να βάλεις την απόλαυση του συντρόφου σου, πάνω από τη δική σου.

Φ. Λατρεύεις να έχεις ελευθερία και χώρο και αισθάνεσαι την ανάγκη να μπεις στο μυαλό του συντρόφου σου, για να δεις τι τον εξιτάρει. Μπορεί μάλιστα να έλκεσαι από εκκεντρικούς τύπους, ενώ συχνά υπάρχει μια διαφορά ηλικίας ανάμεσα σας. Η gay σκηνή σε ανάβει, ακόμα και αν ο ίδιος δεν μπορείς να συμμετέχεις.

Χ. Είσαι πολύ περήφανος και αρνείσαι να πάρεις το όχι σαν απάντηση. Συχνά, δεν βλέπεις το σύντροφό σου, όπως αυτός είναι πραγματικά. Σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια αγάπης.

Ψ. Εάν δεν μπορείς να κινήσεις με το δικό σου τρόπο μια σχέση, θα παραιτηθείς από το όλο θέμα. Θέλεις να ελέγχεις τις σχέσεις σου, ωστόσο, αν μπορείς να περάσεις την ώρα σου κάνοντας λεφτά, θα εγκαταλείψεις προσωρινά τις απολαύσεις της σάρκας. Θα πρέπει να αποδείξεις στον εαυτό σου και το σύντροφό σου, τι σπουδαίος εραστής είσαι, για αυτό θέλεις να παίρνεις πληροφορίες για την απόδοσή σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ω. Για εσένα, η δουλειά είναι πριν από την ευχαρίστηση. Εάν καθ ‘οποιονδήποτε τρόπο ανησυχείς για θέματα καριέρας, μπορεί να σου είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώσεις και να μπεις στο κλίμα. Ποτέ δεν θα χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, καθώς είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός πριν δώσεις την καρδιά και το κορμί σου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.