ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ του La Casa De Papel και… «κόβει» την ανάσα (βίντεο)

Έρχεται τον Δεκέμβριο

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ του La Casa De Papel και… «κόβει» την ανάσα (βίντεο)

Τα τελευταία επεισόδια του La Casa de Papel αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε!

H 3η Δεκεμβρίου πλησιάζει το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε πραγματικά μας έκανε να περιμένουμε πώς και πώς αυτή την ημέρα σαν μικρή γιορτή!

Το επίσημο trailer του La Casa de Papel:

Η δράση ξεκινάει και μεταφέρεται πολύ έντονα μέσα στην Τράπεζα της Ισπανίας, όπου βλέπουμε να καταφθάνει για πρώτη φορά και ο Professor. Οι ήρωες μετά τον θάνατο της Τόκιο φαίνονται συντετριμμένοι μη μπορώντας να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Άραγε θα καταφέρουν να τους πιάσουν ή θα αντισταθούν και θα παλέψουν μέχρι τέλους;

Όλα όσα ξέρουμε για τα νέα επεισόδια:

Το τέλος πλησιάζει. Το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου και εκείνη τη ημέρα θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε για πάντα τον Professor και την παρέα του.

Να σου υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει δύο teaser trailer όπου μας είχαν δώσει μία μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα 5 επεισόδια της σειράς.

Στα αποσπάσματα είδαμε τα μέλη της συμμορίας να συζητούν για το τι θα κάνουν στο εξής, με το πρόβλημα της εξαφάνισης του Professor και το λιώσιμο του χρυσού να είναι το επίκεντρο των ανησυχιών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, ο καθηγητής μετά την απώλεια της Τόκιο μοιάζει πια κουρασμένος, αλλά και οργισμένος με όσα έχουν συμβεί. Στα πρώτα πλάνα του teaser φαίνεται η ομάδα αποκαρδιωμένη να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ ο καθηγητής έχει βάλει στόχο να μην πεθάνει κανείς άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.