ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Θεοφάνους: «Η μητέρα του Παντελίδη καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου πάνω από το μνήμα»

Τι αποκάλυψε ο γνωστός συνθέτης

Γ.Θεοφάνους: «Η μητέρα του Παντελίδη καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου πάνω από το μνήμα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για ένα περιστατικό σχετικό με τον ίδιο και την οικογένεια Παντελίδη, το οποίο δικαιολογεί τις παγωμένες σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους.

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, αλλά πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα το μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές την γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», αναφέρει για την αρχική του σχέση με τον εκλιπόντα τραγουδιστή.

Στην συνέχεια εξήγησε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό που πιστεύω, πως επειδή εσύ δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι απλά μια κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, λοιπόν. Του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας εξηγώ κανονικά την ιστορία, γιατί δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά να τελειώνει αυτό το πράγμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε… Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Εντάξει δηλαδή, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε; Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Την Δευτέρα ήμουν ο Χριστός και την Τρίτη ο Βαραβάς», περιγράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.