Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Στα «μαχαίρια» για μια τσάντα – Β.Μπάρμπα: «Είναι από τη λαϊκή & κάνει 30 ευρώ» – Ρ.Βλαντή: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή»

Τι είπε ο Τ.Σαμαράς

Στα «μαχαίρια» για μια τσάντα – Β.Μπάρμπα: «Είναι από τη λαϊκή & κάνει 30 ευρώ» – Ρ.Βλαντή: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή»

Η Ραμόνα Βλαντή έγινε έξαλλη με την Βάνα Μπάρμπα, καθώς η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με «μαϊμού» τσάντα σε εκδήλωση, την οποία όπως παραδέχτηκε την αγόρασε 30 ευρώ από τη λαϊκή.

«Από τη λαϊκή την πήρα αυτή. Είναι από τη λαϊκή και κάνει 30 ευρώ. Υπέροχη δεν είναι; Αγαπώ πολύ τη λαϊκή», είπε η Βάνα Μπάρμπα, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς τόνισε από την πλευρά του: «Εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι, θα πάμε και στη λαϊκή, θα πάμε και στο σούπερ μάρκετ και στο παντοπωλείο της γειτονιάς μου».

Όταν η Ραμόνα Βλαντή, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο, ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό, είπε: «Μάλλον δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι “εντάξει, πήρα μια τσαντούλα”. Κλέβουμε λεφτά, δεν καταλαβαίνετε; Όταν πουλιέται κάτι σε μαύρη αγορά, κλέβουμε το κράτος. Ντροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.