ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Full in love Νίκος και Ευδοκία μετά το τέλος του Big Brother (φώτο)

H κοινή φωτογραφία

Full in love Νίκος και Ευδοκία μετά το τέλος του Big Brother (φώτο)

Ο Νίκος Τακλής ο μεγάλος νικητής του Big Brother εκτός από το έπαθλο των 100.000 ευρώ κέρδισε και στην… αγάπη!

Ο 30χρονος εκτός από τα χρήματα κέρδισε και την καρδιά της Ευδοκίας Τσαγκλή.

Οι δυο τους, κατά την παραμονή τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ήρθαν πολύ κοντά και τώρα η σχέση τους συνεχίζεται και εκτός του ριάλιτι εγκλεισμού.

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα και να ζήσει τον έρωτά του.

Πριν λίγες ώρες, η Ευδοκία ανέβασε και την πρώτη τους φωτογραφία στα social media. Πόσταρε εκείνη και τον Νίκο να είναι αγκαλιά σε κοινή τους έξοδο και στη λεζάντα έγραψε: «Love you».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.