ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

«Οι Απαράδεκτοι»: Επέστρεψαν 30 χρόνια μετά και το Twitter πήρε «φωτιά»

«Οι Απαράδεκτοι»: Επέστρεψαν 30 χρόνια μετά και το Twitter πήρε «φωτιά»

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό επέστρεψε και το twitter πήρε «φωτιά»!

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επέστρεψε με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες της!

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δες τα σχόλια στο twitter για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.