Ενοχλήθηκε η Νίνα Λοτσάρη από ερώτηση για το διαζύγιό της – «Τελεία και παύλα»

Ενοχλήθηκε η Νίνα Λοτσάρη από ερώτηση για το διαζύγιό της – «Τελεία και παύλα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Νίνα Λοτσάρη στην εφημερίδα On Time, η οποία ενοχλήθηκε και δεν θέλησε να απαντήσει για το διαζύγιό της και το πρώην σύζυγό της.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου», λέει η Νίνα Λοτσάρη.

Εκεί που είσαι στη μεγάλη άνοδό σου, αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια. Δούλευες ατελείωτα και ήσουν και έγκυος. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Υπέροχα. Φανταστικά. Το εύχομαι, να ξέρεις, σε όλες τις εγκυμονούσες αυτό.

Δεν φοβήθηκες μήπως ένα παιδί γίνει τροχοπέδη στην καριέρα σου;

Όχι. Είμαι ένα ατρόμητο Λιοντάρι, πεισματάρικο κι ότι βάλει σκοπό το κάνει. Από τη στιγμή που πήρα απόφαση να κάνω καριέρα και οικογένεια μαζί, δεν φοβήθηκα ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήμουν μια καλλιτέχνης που κοίταζε μόνο τη ματαιοδοξία της. Ήθελα οικογένεια. Από μικρό παιδί το έλεγα.

Αν και τόσο συνειδητοποιημένη, γιατί ο γάμος σου κράτησε μόνο έξι χρόνια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μαζί δύο κόρες και εννοείται ότι πρέπει να διατηρούμε πολιτισμένες σχέσεις. Τελεία και παύλα. Όταν το σύμπαν ολοκληρώνει κάποιες καταστάσεις, φαίνονται. Σου λέει… μέχρι εδώ γιατί έχω λόγο. Το σύμπαν ξέρει, αλλά αφού έχει αποφασίσει γι’ αυτά τα δύο παιδιά να γίνουν σε αυτό το γάμο, όλα καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.