
Οι Διάσημοι ηττήθηκαν για ακόμη μία φορά από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2022, με συνέπεια να είναι ξανά εκείνοι που τέθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.
Το κλίμα ήταν βαρύ στο στρατόπεδο των Διάσημων μετά τη νέα ήττα, κάτι που φάνηκε και μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στον στίβο μάχης και φυσικά η μέρα ολοκληρώθηκε με το Συμβούλιο του Νησιού, όπου έπρεπε να βγάλουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στον… τάκο.
Survivor 2022: Θανάσης Βισκαδουράκης, ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας
Έτσι, εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, αφού πήρε 5 αρνητικές ψήφους, έναντι 4 που συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.