Το γυναικείο αντικείμενο που είναι πιο βρώμικο από τη… λεκάνη της τουαλέτας

Η έρευνα έδειξε πως 1 στις 5 είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία μας

Το γυναικείο αντικείμενο που είναι πιο βρώμικο από τη… λεκάνη της τουαλέτας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα αντικείμενο το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας καθημερινότητας αποτελεί σημαντική εστία μικροβίων.

Θα πρέπει να καθαρίζεται πιο συχνά απ’ όσο νομίζουμε ενώ είναι αντικείμενο που οι περισσότερες γυναίκες αμελούν να πλύνουν.

Ο λόγος για τις γυναικείες τσάντες.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Initial Washroom Hygiene, η γυναικεία τσάντα έχει περισσότερα μικρόβια από όσα έχει κατά μέσο όρο μια λεκάνη τουαλέτας!

Το γεγονός πως οι τσάντες έρχονται τακτικά σε επαφή με πολλές επιφάνειες, τις καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνες, καθώς τα μικρόβια που βρίσκονται στην τσάντα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν με τα χέρια μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, πως 1 στις 5 τσάντες είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητά τους και να μην τις ακουμπάμε στο πάτωμα όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.