«Στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες»

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε τόσο στην παράσταση που εγκατέλειψε για το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, όσο και για τις χρηματικές του απολαβές.

«Μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω πιο γνωστές τις δράσεις μου και να επικοινωνήσω σημαντικά πράγματα. Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση και μου έδωσε το οκ. Στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αμοιβές που έπαιρνε στο Survivor, είπε: «Χρηματικά στο Survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα έπαιρνα τον μήνα στο θέατρο. Όσο για τον Βαλάντη, αυτός με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τον τρόπο και σε ‘μένα και την Ευρυδίκη. Με έκανε add στο Instagram, μου έκανε βιντεοκλήση, αλλά δεν το πρόλαβα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στα προσωπικά του. «Ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στo Survivor από τη στιγμή που ήμουν χωρισμένος. Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα. Έχω απατήσει, αλλά δεν είχα ποτέ παράλληλη σχέση. Με γονατίζει, όταν μία κοπέλα απιστεί. Έχω χάσει 15 κιλά λόγω αυτού», είπε κλείνοντας.