ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

15 πράγματα που δεν ξέρεις για την κινηματογραφική βιομηχανία πορνό

Μια νέα ταινία δημιουργείται κάθε 39 λεπτά και πολλά άλλα που δεν γνώριζες

15 πράγματα που δεν ξέρεις για την κινηματογραφική βιομηχανία πορνό

Η απελευθέρωση του πραγματικού σεξ θα έπρεπε κανονικά να λειτουργεί αντίρροπα με την ανάπτυξη της βιομηχανίας πορνό. Λάθος. Γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Μιλάμε εν τέλει για δύο έννοιες, που όχι απλά δεν είναι αντικρουόμενες, αλλά μάλλον μοιάζουν να συμβαδίζουν και να λειτουργούν αλληλεπιδραστικά. Όσο πιο εύκολο γίνεται το σεξ στο κρεβάτι σου, τόσο πιο κοντά οδηγείται το κρεβάτι σου στο γραφείο που έχεις στήσει το pc σου.

Ζούμε σε έναν πορνογραφικό μικρόκοσμο. Τον διαδικτυακό. Τσόντες παντού. Τσοντοσάιτ, διαφημίσεις, ιοί, κλικ δεξιά, κλικ αριστερά, όλα πορνό. Καλό; Κακό; Υποκειμενικό; Αντικειμενικό; Τα δεδομένα που προκύπτουν από τακτικές, σχετικές έρευνες, μπορείς να τα αμφισβητήσεις; Αποτελέσματα που δείχνουν ότι το πορνό δεν έχει μπει απλά στη ζωή μας. Είναι η ζωή μας. Σε άντρες και γυναίκες, σε 60χρονους και 12χρονους, στο σπίτι ή και στη δουλειά ακόμα, στον υπολογιστή, στο κινητό, στο tablet.

Πόσο συχνά βλέπουμε πορνό; Ποια είναι τα κέρδη της βιομηχανίας πορνό; Πόσες ταινίες γυρίζονται κάθε χρόνο; Ποιες είναι οι προτιμήσεις του κοινού και ποιες οι πιο περιζήτητες σε αναζήτηση λέξεις; Τέτοιου είδους απορίες, συνολικά 15, σού λύνουμε με τα παρακάτω facts γύρω από την πιο κερδοφόρα και την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στον κόσμο. Τον κόσμο του πορνό. Δες τες στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

1.Η πορνογραφική λέξη με τη μεγαλύτερη αναζήτηση στην Αμερική είναι η λέξη «Creampie» σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Pornhub. Δεύτερη δημοφιλέστερη είναι το «Teen».

2.Η βιομηχανία πορνό έχει μεγαλύτερα κέρδη από το NFL και το NBA, αλλά και τα NBC, CBS και ABC μαζί!

3.Η βιομηχανία πορνό είναι η πιο κερδοφόρα στον κόσμο, περιλαμβάνοντας πορνεία του δρόμου, strip clubs, cyber sex και πορνογραφία.

4.13.000 βίντεο ενηλίκων παράγονται ετησίως, συγκεντρώνοντας πάνω από 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη. Συγκριτικά, το Χόλιγουντ, αυτό το χρόνο, κυκλοφόρησε 507 ταινίες και έκανε μόλις 8,8 δισεκατομμύρια.

5.Κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας υπάρχουν περίπου 30.000.000 μοναδικοί επισκέπτες που βλέπουν πορνό!

6.Σε παγκόσμιο επίπεδο, η λέξη «Teen» έχει τις περισσότερες αναζητήσεις. Πρόσφατη ανάλυση της Google έδειξε ότι οι αναζητήσεις για το «Teen Porn» τριπλασιάστηκαν περισσότερο από το 2005 έως το 2013 και αποτελώντας το ταχύτερα αναπτυσσόμενο είδος στην περίοδο αυτή.

7.Το ήμισυ του Διαδικτύου αποτελείται από πορνό και γενικότερα περιεχόμενο σχετικό με πορνογραφία.

8.Μελέτη του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά εκτίθενται σε πορνό για πρώτη φορά σε ηλικία 10 ετών.

9.Υπάρχουν πάνω από 68 εκατομμύρια καθημερινές αναζητήσεις για την πορνογραφία στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι περίπου το 25% όλων των καθημερινών αναζητήσεων.

10.Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο κορυφαίος παραγωγός πορνογραφικών DVD. Δεύτερη μεγαλύτερη είναι η Γερμανία.

11.Το 88,2% των κορυφαίων πορνογραφικών σκηνών δείχνει επιθετικές πράξεις, όπου το 70% των περιστατικών διαπράττονται από άντρα.

12.Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι οι έφηβοι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν πορνό για να ανακαλύψουν το σεξ της πραγματικής ζωής.

13.Το 10% των ενηλίκων παραδέχεται ότι είναι εθισμένο στο πορνό

14.Κατά την προβολή πορνό, οι άνδρες επικεντρώνονται στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Όχι στα οπίσθια, όχι στα πόδια, ούτε ακόμα-ακόμα και στο στήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

15.Στις ΗΠΑ, κάθε 39 λεπτά δημιουργείται μια νέα πορνογραφική ταινία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.