ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πως θα γίνουν 16 διάσημοι όταν γεράσουν! (φωτό)

Πως θα γίνουν 16 διάσημοι όταν γεράσουν! (φωτό)

Πως θα είναι στο μέλλον οι διάσημοι που καθημερινά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να μείνουν νέοι και όμορφοι για πάντα;

Αποφασίσαμε να σηκώσουμε το πέπλο του μέλλοντος, και δοκιμάσαμε την δημοφιλή εφαρμογή FaceApp σε διάσημους ηθοποιούς και μουσικούς.

Emma Stone

Ryan Gosling

 Natalie Portman

  Chris Hemsworth

 Emma Watson

 Eddie Redmayne

 Kristen Stewart

 Robert Pattinson

 Blake Lively

 Ryan Reynolds

 Jennifer Lawrence

 Elijah Wood

 Margot Robbie

 Shia LaBeouf

 Beyoncé

 Jared Leto

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.