ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ο viral Περουβιανός σεφ που μοιάζει με τον Κωνσταντίνο Βάσαλο

Ο viral Περουβιανός σεφ που μοιάζει με τον Κωνσταντίνο Βάσαλο

Ο κούκλος περουβιανός μάγειρας με προδιαγραφές μοντέλου (και μια εμφανή ομοιότητα στον Κωνσταντίνο Βασάλο του Survivor!) και, ταυτόχρονα, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Baby Brasa στη Νέα Υόρκη, έχει γίνει κάτι παραπάνω από viral και όχι άδικα. Δεν είναι μόνο τα φαγητά που ετοιμάζει, αλλά και για το γεγονός ότι τα φτιάχνει χωρίς μπλούζα, δίνοντας μας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του στο πιάτο.

Στην αρχή το έκανε μέσω Instagram και μιλώντας στη μητρική του γλώσσα, δηλαδή τα Ισπανικά, αλλά μετά την απογειωτική επιτυχία που είχε, αποφάσισε να το κάνει πιο επαγγελματικά.

Πλέον, χαρίζει απόλαυση, (και) μέσα από νέο του κανάλι στο YouTube (Franco Cooks), όπου συνεχίζει να μαγειρεύει τις ευφάνταστες και έθνικ συνταγές του, πάντα χωρίς μπλούζα εννοείται, αλλά μιλώντας αγγλικά. Ευχαριστούμε Franco, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου.

https://www.instagram.com/p/BMJv_5ag1Si/?taken-by=franconorhal

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BIS9PPvDQ6P/?taken-by=franconorhal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.