ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

O Ρ.Μέρντοχ παντρεύεται για πέμπτη φορά – Ποιοι διάσημοι πήγαν (φωτο) 

Η Ε.Ζούκοβα, η μέλλουσα πέμπτη σύζυγος του Ρ.Μέρντοχ, μετανάστευσε στις ΗΠΑ από τη Μόσχα

O Ρ.Μέρντοχ παντρεύεται για πέμπτη φορά – Ποιοι διάσημοι πήγαν (φωτο) 

Ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ θα ντυθεί γαμπρός για πέμπτη φορά στη ζωή του.

Αυτή τη φορά τυχερή είναι η 67χρονη βιολόγος Έλενα Ζούκοβα

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης των New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, κατέφτασαν στον Λος Άντζελες για τον γάμο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, o 92χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και η 62χρονη Έλενα Ζούκοβα πιστεύεται ότι θα πραγματοποιήσουν τη γαμήλια τελετή τους στον αμπελώνα του επιβλητικού κτήματός του στο Μπελ Ερ. Μετά τον εξαετή γάμο του με την Τζέρι Χολ, ο οποίος διήρκεσε από το 2016 έως το 2022, ο γάμος του Σαββάτου (01/06) είναι ο πέμπτος γάμος του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ο Ρόμπερτ Κραφτ έφτασε μαζί με τη σύζυγό του, Ντάνα Μπλούμπεργκμ και πόζαραν για φωτογραφίες. Ακόμα, ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp, Ρόμπερτ Τόμπσον, παρευρέθηκε υπάκουα στον γάμο του εργοδότη του με τη σύζυγό του, Γουάνγκ Πινγκ. Όλοι οι καλεσμένοι έφτασαν με πολυτελή αυτοκίνητα όπως Audi, Bentley, Jaguar και Lexus.

Επισημαίνεται ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια, γνώρισε την Έλενα Ζούκοβα μέσω της τρίτης συζύγου του, Γουέντι Ντενγκ. Εικόνες δείχνουν εργάτες να έχουν καροτσάκια και κουβάδες με λουλούδια σε ένα μονοπάτι από πλακόστρωτο προς την κατεύθυνση του κτήματος.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα φαίνεται να επιλέγουν μια τελετή σε κλειστό κύκλο στο κτήμα του 92χρονου, όπου ο μεγιστάνας σκοπεύει να περάσει το χρόνο του και να απολαύσει τη συνταξιοδότησή του. Αφού ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Fox. Corp. και News Corp, αναμένεται να επικεντρώσει τον χρόνο του στην παραγωγή κρασιών παγκόσμιας κλάσης στον αμπελώνα του.

Μάλιστα, ο Ρούπερτ Μέρντοχ αγόρασε το μοναδικό κτήμα του, τον Αύγουστο του 2013, μέσω της Moraga Canyon Vineyards LLC από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Northrop Grumman, Τομ Τζόουνς, αφού το είδε να αναγράφεται προς πώληση στη «Wall Street Journal», που διοικούσε.

Η Έλενα Ζούκοβα, η μέλλουσα πέμπτη σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ, μετανάστευσε στις ΗΠΑ από τη Μόσχα.

Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Αλεξάντερ Ζούκοφ, δισεκατομμυριούχο επενδυτή ενέργειας. Ήδη από τον Μάρτιο, ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα έστειλαν προσκλήσεις γάμου, οι οποίες φέρεται να ανέφεραν ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο αγαπημένο κτήμα του μεγιστάνα στο Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.