ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Η Βαλαβάνη την λέει στον Ντάνο! (βίντεο)

Survivor: Η Βαλαβάνη την λέει στον Ντάνο! (βίντεο)

Για πρώτη φορά μετά την 24ωρη ψηφοφορία, θα υπάρξει αγώνισμα ασυλίας και αμέσως μετά την ψηφοφορία, θα υπάρξει και αποχώρηση παίκτη, βάσει της κατάταξης που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο διαδίκτυο, η πρώτη τετράδα αποτελείται κατά σειρά από τους Αγγελόπουλο, Μάριο, Βασάλο και Αναγνωστόπουλο, όμως η δυναμική της κατάταξης είναι σχετική αφού όλα θα εξαρτώνται από τα ποια ομάδα θα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και ποιος παίκτης την ατομική ασυλία.

Αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη όπως φάνηκε και από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου.

Νικητές οι «Μαχητές»

Σε ένα από τα αδιάφορα αγωνίσματα πάντως κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, όπου οι παίκτες έπρεπε να μετατραπούν σε… νίντζα, νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές», οι οποίοι ανέτρεψαν το αρχικό 5-2 και έφτασαν στη νίκη με σκορ 10-6.

Αυτό τους έστειλε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου απόλαυσαν βίντεο που έστειλαν οι δικοί τους άνθρωποι. Ανάμεσά τους η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου πάντως, η κάμερα εστίασε στο πηγαδάκι που είχαν στήσει οι «Διάσημοι» με την Ευριδίκη Βαλαβάνη να κάνει τα παράπονά της προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το γεγονός ότι δεν έχει πει μια καλή κουβέντα, τέσσερις μήνες στο παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=KSrHrv0Jqpo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπο και Χρανιώτης, έπιασαν αμέσως το καυγαδάκι και άρχισαν να τραγουδούν για τους δύο παίκτες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.