ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Burak Ozcivit: Ο Κεμάλ του «Kara Sevda» βρέθηκε στις Μαλβίδες για τον «μήνα του μέλιτος» (φωτό)

Burak Ozcivit: Ο Κεμάλ του «Kara Sevda» βρέθηκε στις Μαλβίδες για τον «μήνα του μέλιτος» (φωτό)

Το ζευγάρι, Burak Ozcivit και η Fahriye Evcen, αναχώρησε για τις Μαλβίδες αμέσως μετά τον γάμο.

Πριν λίγες ημέρες γαμπρός ντύθηκε ο τηλεοπτικός «Κεμάλ» της σειράς Kara Sevda, αφήνοντας το κλαμπ των εργένηδων για χάρη της πανέμορφης ηθοποιού Fahriye Evcen.

Ο κατά κόσμον, Burak Ozcivit και η Fahriye Evcen, μετά τον εντυπωσιακό γάμο δίπλα στην θάλασσα, έφτιαξαν βαλίτσες και ξεκίνησαν για τον μήνα του μέλιτος.

Ο Burac και η Fahriye επέλεξαν τις Μαλβίδες και το έκαναν γνωστό μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου ανέβασαν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και η πρόταση γάμου είχε γίνει τα Χριστούγεννα, με την καλλονή ηθοποιό να μην σκέφτηκε δευτερόλεπτο, λέγοντας στον σέξι Burak αμέσως το…ναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.