ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Κατερίνα Λάσπα: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 40 μέρες (βίντεο)

Κατερίνα Λάσπα: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 40 μέρες (βίντεο)

Η Κατερίνα Λάσπα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα πριν από ένα μήνα και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Χθες πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της δεύτερης κορούλας της στη ζωή. Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν στην παράσταση «Λυσιστράτη», η οποία ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι με την εμφάνισή της καθώς η γνωστή παρουσιάστρια εντυπωσίασε με τη σιλουέτα της. Η συγκεκριμένη εικόνα σίγουρα δεν θυμίζει γυναίκα που έχει γεννήσει πριν τόσο λίγο διάστημα.

«Πήγα, γέννησα και ήρθα μάλλον. Είναι αλήθεια, δεν είχα θέμα με τα κιλά. 8-9 κιλά πήρα, όπως στη Σαρούλα, την πρώτη», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «40 μέρες έκλεισε τώρα. Πήραμε ευχούλα το πρωί, έχουμε και το ονοματάκι…».

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή της εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.