ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Μαλάουι υιοθέτησε τη… Madonna

Το Μαλάουι υιοθέτησε τη… Madonna

Η βασίλισσα της ποπ βρήκε καινούργιο σπίτι από ότι φαίνεται!

«Ξεκινήσατε υιοθετώντας τέσσερα παιδιά από το Μαλάουι, τώρα σας υιοθετούμε εμείς ως κόρη αυτού του έθνους».

Με τα λόγια αυτά υποδέχτηκε την Μαντόνα ο πρόεδρος του Μαλάουι Πίτερ Μουταρίκα κατά την τελετή εγκαινίων της παιδικής πτέρυγας στο νοσοκομείο της Βασίλισσας Ελισάβετ του Μπλαντάιρ.

«Υπάρχουν τόσα πράγματα που ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κάνω. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα χτίσω ένα τέτοιο νοσοκομείο», δήλωσε η Μαντόνα, η οποία όπως είπε, μεγάλωσε χωρίς μητέρα και ήθελε να δώσει το καλύτερο που μπορούσε στα παιδιά του Μαλάουι.

«Ποτέ μην σταματάς τα όνειρά σου», πρόσθεσε.

Το Ινστιτούτο Μέρσι Τζέιμς για την Παιδιατρική Χειρουργική και Εντατική Φροντίδα, που βρίσκεται στο κεντρικό νοσοκομείο, χτίστηκε σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας του Μαλάουι και ήδη έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές του καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσε την πρώτη του χειρουργική επέμβαση.

Τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε η Μαντόνα από το Μαλάουι είναι ο Ντέιβιντ Μπάντα, η Μέρσι Τζέιμς, η Στελ και η Έστερ. Η παιδιατρική πτέρυγα πήρε το όνομα της 11χρονης Μέρσι.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Madonna, Raising Malawi, ιδρύθηκε το 2006 για να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και τις κακουχίες που υπέστησαν τα ορφανά της χώρας και άλλα ευάλωτα παιδιά. Έχει κατασκευάσει σχολεία και χρηματοδότησε τη νέα παιδιατρική μονάδα, η οποία άρχισε να κατασκευάζεται το 2015 και περιλαμβάνει τρία χειρουργεία για παιδιατρική χειρουργική, κλινική ημέρας και κλινική 45 κλινών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.