Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ (Kendall Nicole Jenner, 3 Νοεμβρίου 1995) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians” αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας και αδερφή της Κιμ Καρτνάσιαν.

Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα υψηλών σχεδιαστών της Νέας Υόρκης, του Μιλάνο και του Παρισιού.

Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazzar, GQ), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Πρώτα Χρόνια

Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 1995. Είναι κόρη του πρώην ολυμπιονίκη Μπρους Τζένερ (τώρα Κέιτλιν Τζένερ) και της Κρις Τζένερ. Έχει συνολικά 9 αδέλφια.

Μια μικρότερη βιολογική αδελφή, την Κάιλι, 4 ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά της μητέρας της, τα οποία είναι oι Κιμ, Κλοέ, Κόρντνεϊ & Ρομπ Καρντάσιαν, καθώς και άλλα 4 ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της, τα οποία ονομάζονται Μπρόντι, Κέισι, Μπερτ & Μπράντον Τζένερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!