ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Τζάστιν Μπίμπερ: Η δημόσια συγγνώμη του στο Instagram (φωτό)

Τζάστιν Μπίμπερ: Η δημόσια συγγνώμη του στο Instagram (φωτό)

Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησης του στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι σε όλους σας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν μου να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του και επιχειρεί να εξηγήσει ους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.

Δηλώνει ότι στόχος του είναι η καριέρα του να είναι βιώσιμη. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω».

Ολοκληρώνοντας απολογείται και για τυχόν γραμματικά λάθη που έχει κάνει στο σημείωμά του: «Αυτό το σημείωμα έχει πολλά γραμματικά λάθη αλλά είναι από καρδιάς. Νομίζω ότι η ατέλεια έχει κάτι ξεχωριστό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο ο μάνατζερ του Μπίμπερ σημείωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Τζάστιν» είναι πιο σημαντικά πράγματα από τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.