ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βροχή από σαμπάνιες στη Μύκονο: Βρετανός δισεκατομμυριούχος «λούζει» αιθέριες υπάρξεις (φωτό, βίντεο)

Βροχή από σαμπάνιες στη Μύκονο: Βρετανός δισεκατομμυριούχος «λούζει» αιθέριες υπάρξεις (φωτό, βίντεο)

H Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος προορισμός του Φίλιπ Γκριν. O Βρετανός δισεεκατομμυριούχος είναι το πρώην αφεντικό της εταιρείας BHS που οδήγησε στην ανεργία 11.000 υπαλλήλους μετά την πτώχευσή της…

Έτσι μετά την Ιθάκη, όπου τον εντόπισε η κάμερα του Sky News σε ένα επεισοδιακό ρεπορτάζ στο οποίο ο Βρετανός παραλίγο να πλακώσει στο ξύλο τον δημοσιογράφο και τον εικονοληπτη, ένας χρήστης του Instagram τον εντόπισε στη Μύκονο.

Ο Γκριν, μάλιστα, δεν επέλεξε ό,τι κι ό,τι στο «νησί των ανέμων» αλλά η επιλογή του ήταν το κοσμοπολίτικο Nammos όπου διασκέδασε με την ψυχή του χωρίς να δείχνει ούτε ένα σημάδι ότι ευθύνεται για την ανεργία χιλιάδων ανθρώπων.

Με μια σαμπάνια στα χέρια ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, ως άλλος οδηγός της Formula 1, καταβρέχει τις αιθέριες υπάρξεις που χορεύουν γύρω του στο ρυθμό της μουσικής.

https://www.instagram.com/p/BXlZCfBhM7g

https://www.instagram.com/p/BXfHMGQBQvf/?taken-by=sarah_nazari1

https://www.instagram.com/p/BXmp951hFGh/?taken-by=sarah_nazari1

https://www.instagram.com/p/BXiXSJjBkgN/?taken-by=sarah_nazari1

https://www.instagram.com/p/BXpMI1XBQCS/?taken-by=sarah_nazari1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.