ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν παραμυθιάζονται και βλέπουν μόνο την αλήθεια

Δεν πετάνε στα σύννεφα

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν παραμυθιάζονται και βλέπουν μόνο την αλήθεια

Τα trululu ζώδια είναι το εντελώς αντίθετο των delulu.

Και αν δεν ξέρεις τι είναι τα delulu άτομα, να σου πούμε ότι είναι τα άτομα εκείνα που επιλέγουν στη ζωή τους να παραμυθιάζονται και να ονειροβατούν.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, τα trululu, είναι εκείνα που πατάνε γερά στη γη. Δεν ονειροβατούν, δεν παραμυθιάζονται, θέλουν να βλέπουν και να ακούν μόνο την αλήθεια. Σιχαίνονται οτιδήποτε ψεύτικο, προσποιητό και ονειροπαρμένο. Τα ζώδια αυτά λειτουργούν στη ζωή τους με βάση τη λογική τους και τίποτα άλλο.

Δεν πετάνε στα σύννεφα, δεν βλέπουν δράκους και φυσικά προσγειωμένα. Και τώρα σίγουρα θα αναρρωτιέσαι ποια ζώδια επιτέλους είναι… trululu. Μα ποια άλλα; Ο Αιγόκερως, ο Ταύρος και η Παρθένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και τα τρία ζώδια της γης είναι αυτό ακριβώς που σου περιγράψαμε λίγο πιο πάνω. Μάλιστα αν τύχει να συναντήσουν ένα delulu άτομο, τότε γίνονται έξαλλα γιατί ακριβώς όλη αυτή η νοοτροπία είναι εντελώς έξω από εκείνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.