ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον «mr. Iron Man» Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (βίντεο)

15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον «mr. Iron Man» Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (βίντεο)

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι Αμερικανός ηθοποιός γεννημένος τον Απρίλιο του 1965 στο Μανχάταν.

Ο Ντάουνι έκανε το ντεμπούτο του το 1970, στην ηλικία των πέντε, στην ταινία του πατέρα του Pound και δουλεύει συνεχώς στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση από τότε.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Ρόμπερτ Ντάουνι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.