ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Game of Thrones: Ποια ήταν η καθοριστική Μάχη της Τρίαινας; (βίντεο)

Game of Thrones: Ποια ήταν η καθοριστική Μάχη της Τρίαινας; (βίντεο)

Όταν οι Οίκοι Σταρκ, Άρρυν, Ταλλύ και φυσικά Μπαράθηον αποφάσισαν να εγερθούν κατά της εξωφρενούς βασιλείας του Παράφρωνα Βασιλιά, το έργο τους δεν ήταν και τόσο εύκολο.

Οι Λάννιστερ άργησαν να φανούν,αλλά το ίδιο και οι… Φρέυ. Οι επαναστάτες αντιμετώπιζαν μια δυναστεία… πολύ καλά εδραιωμένη στο Γουέστερος, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για να το ξανασκεφτούν.

Η μάχη της Τρίαινας ήταν η μάχη που καθόρισε ουσιαστικά τη νίκη των επαναστατών, έναντι των Ταργκάρυεν και των συμμαχικών τους οίκων. Φυσικά, διαδραματίστηκε στις Παραποτάμιες Περιοχές, που ήταν υποτελείς στον Οίκο Τάλλυ, ενώ το όνομα προκύπτει από τους ποταμούς που διαρρέουν την ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε, οι «Riverlands» αποτελούν το συνδετικό κρίκο Νότου και Βορά.

Και τελικά ήταν αυτές που έκριναν την τύχη της επανάστασης. Σύντομα, ο Ρόμπερτ έφτασε στο Κινγκς Λάντινγκ, με τον «προδοτη» Τάιγουιν Λάννιστερ να του παραδίδει… το Κόκκινο Κάστρο και ολόκληρη την πόλη. Με τον Παράφρωνα Βασιλιά νεκρό… από το σπαθί τού ίδιου του φρουρού του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.