ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εκτός του «Nomads» η Ν.Καλογρίδη – Τι δήλωσε; (βίντεο)

Εκτός του «Nomads» η Ν.Καλογρίδη – Τι δήλωσε; (βίντεο)

Η αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη από το σόου επιβίωσης «Nomads» δεν εξέπληξε κανέναν, μιας και ήταν η τρίτη φορά που τέθηκε σε διαδικασία αποχώρησης,

Η ηθοποιός μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της, είπε στους υπόλοιπους παίκτες: «Θέλω να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Μακάρι να έμενα περισσότερο, να είχα περισσότερο χρόνο να σας γνωρίσω και ελπίζω να τα πούμε έξω. Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε γερά, δυνατά, με τσαμπουκά, έτσι όπως εσείς ξέρετε».

Στην συνέχεια, τόνισε με χιούμορ: «Μπορεί να φεύγω, αλλά το Nomads σου αφήνει πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετέπειτα. Ήρθε η ώρα να φύγω, αλλά… μήπως έχετε καμιά δουλειά να μου δώσετε για να παραμείνω στην παρέα;». Όσο για το γιατί ο κόσμος δεν την στήριξε, ανέφερε: «Να σκεφτώ ότι δεν άρεσε ο χαρακτήρας μου; Η τρέλα που κουβαλάω; Δεν την έδειξα όλη! Την πρώτη φορά λίγο στεναχωρήθηκα, την δεύτερη είπα “κάτι παίζει” και την τρίτη “Νατασάκι αυτή είσαι, παρέμεινε έτσι”».

Τέλος, αποκάλυψε πως θα τηλεφωνήσει στον αδερφό της, αλλά και στον πρώην συμπαίκτη της, Παναγιώτη Βασιλάκο. Φεύγοντας όρισε για αρχηγό των Ωκεανών τον Γιώργο Κατσινόπουλο και της Φωτιάς τον Γιώργο Μαυρίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.