ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έξι χρήσεις του ασετόν που δεν φανταζόσασταν

Έξι χρήσεις του ασετόν που δεν φανταζόσασταν

Πιστεύετε ότι το ασετόν είναι μόνο για τα νύχια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν μερικοί ασυνήθιστοι αλλά πολύ χρήσιμοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας.

  • Καθαρίστε τις κινέζικες πορσελάνες σας: Τρίψτε ασετόν επάνω στην πορσελάνη και καθαρίστε με πανάκι.
  • Καθαρίστε τις γρατσουνιές από τα πλακάκια σας: Τρίψτε τα πλακάκια της κουζίνας με ένα βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν. Ασκείστε σταθερή πίεση.
  • Αφαιρέστε τα σημάδια από ανεξίτηλους μαρκαδόρους: Απλά, τρίψτε τα σημάδια με ένα βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν.
  • Αποστειρώστε τις λεπίδες ξυρίσματος: Βυθίστε τις λεπίδες ξυρίσματος σε ασετόν. Θα τις βοηθήσει να γυαλίσουν και να αποστειρωθούν.
  • Αφαιρέστε την μπογιά από τα παράθυρα: Αν έχετε μπογιά κατά μήκος των τελειωμάτων των τζαμιών, τότε απλά περάστε ασετόν πάνω στην μπογιά και αφήστε μερικά λεπτά μέχρι να τα καθαρίσετε με ένα νωπό πανάκι.
  • Αφαιρέστε το λιωμένο πλαστικό: Έλιωσε κατά λάθος η πλαστική σακούλα του σούπερ μάρκετ που αφήσατε και πάλι κατά λάθος επάνω στο ανοικτό μάτι της κουζίνας; Κλείστε το μάτι, αφήστε να κρυώσει και στη συνέχεια βάλτε λίγο ασετόν σε ένα πανί και καθαρίστε με ένα νωπό πανάκι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.