ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή τη φορά το τερμάτισε: Δείτε το ξεκαρδιστικό τρολάρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη στους κριτές του The Voice (βίντεο)

Αυτή τη φορά το τερμάτισε: Δείτε το ξεκαρδιστικό τρολάρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη στους κριτές του The Voice (βίντεο)

Τελικός του The Voice απόψε και ο Γιώργος Καπουτζίδης επεφύλασσε και φέτος μια μεγάλη έκπληξη για τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. Όχι απλά μεγάλη, τεράστια έκπληξη θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε.

Στα δύο προηγούμενα Voice, ο Καπουτζίδης είχε διασκευάσει μερικά τραγούδια των κριτών, είχε αλλάξει στίχους και τους είχε τρολάρει με πολύ ωραίο τρόπο.

Φέτος, όμως, το πήγε όχι απλά ένα βήμα παραπέρα, αλλά χιλιόμετρα μπροστά. Έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο κλιπ, με τη βοήθεια πάντα των ανθρώπων του ΣΚΑΙ, στο οποίο υποδύθηκε τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Καπουτζίδης ενσάρκωσε τους τρεις coaches, οι οποίοι ήθελαν απεγνωσμένα να… φύγει από τη μέση ο Κωστής Μαραβέγιας για να μην κερδίσει και φέτος το Voice!

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.