ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

O Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του με τον Γ.Νταλάρα σήμερα μετά τη μήνυση

O Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του με τον Γ.Νταλάρα σήμερα μετά τη μήνυση

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο περιοδικό People για την μήνυση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Νταλάρας.

Η κόντρα του με τον ερμηνευτή δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια. Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει μήνυση ο Νταλάρας. Δεν τον πρόσβαλα άμεσα, εκείνος θίχτηκε άμεσα. “Να σταματήσουμε το μαγαζάκι Κύπρος”, αυτό είχα πει, χωρίς να τον ονομάσω, απλώς τον “ζωγράφισα”. Και τότε μου έκανε μια μήνυση για 100 εκατομμύρια. Και σοφά –ενώ δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μου– σιώπησα, δεν έδωσα ατάκα για σκοτωμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς εξελίχτηκαν οι σχέσεις τους από τότε μέχρι σήμερα; «Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Όσο περνούν τα χρόνια, προσπαθώ να μην κρατάω πικρία στους ανθρώπους από το χώρο, ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο του γούστου και των επιλογών μου. Αυτό που πρέπει να έχουμε οι καλλιτέχνες στο μυαλό μας είναι το αίσθημα της συντεχνίας, ώστε να διατηρείται η φωτιά αναμμένη. Μόνο το τραγούδι νικάει, γι’ αυτό λέω σε όλους ‘’γράφτε’’» ξεκαθαρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.