ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύη Ιωαννίδου: «Με την Μέγκι δεν κάνουμε παρέα έξω από το παιχνίδι γιατί δεν ταιριάζουμε» (βίντεο)

Εύη Ιωαννίδου: «Με την Μέγκι δεν κάνουμε παρέα έξω από το παιχνίδι γιατί δεν ταιριάζουμε» (βίντεο)

Στην εκπομπή “Ooh la la” μίλησε η Εύη Ιωαννίδου, η οποία εξήγησε γιατί δεν κάνει πλέον παρέα με τη Μέγκι Ndrio.

«Δεν περίμενα η Καζαριάν να είναι η νικήτρια του GNTM, περίμενα να είναι η Εβελίνα και ήθελα να είναι η Εβελίνα. Κάποιοι δεν το περίμεναν να βγει η Καζαριάν. Μπράβο της, καλή επιτυχία σε ότι κάνει έξω από το παιχνίδι. Με την Μικαέλα μιλάω, με την Μέγκι δεν κάνουμε παρέα έξω από το παιχνίδι γιατί δεν ταιριάζουμε στην έξω ζωή.

Δεν σημαίνει ότι επειδή ταιριάξαμε μέσα στο παιχνίδι, θα βγούμε έξω και θα είμαστε πάλι φίλες. Άμα δεν ήμασταν εμείς, δεν θα γινόταν αυτός ο ντόρος, φυσικά και το πιστεύω. Αν δεν ήμασταν εμείς και δεν δημιουργούσαμε αυτό το κλίμα, που δεν έγινε επίτηδες, δεν θα υπήρχε σασπένς», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Ιωαννίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.