ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χώρισε η Ειρήνη Στεριανού- Όλα όσα αποκάλυψε και ο λόγος που δεν φορούσε εσώρουχα στο GNTM (βίντεο)

Χώρισε η Ειρήνη Στεριανού- Όλα όσα αποκάλυψε και ο λόγος που δεν φορούσε εσώρουχα στο GNTM (βίντεο)

Μπορεί το GNTM στο Star να ολοκλήρωσε εδώ και αρκετές εβδομάδες τον κύκλο του, οι παίκτριες, όμως, εξακολουθούν να πραγματοποιούν τηλεοπτικές εμφανίσεις και να δίνουν… πικάντικες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στο σπίτι και τα studios των γυρισμάτων.

Μία εξ’ αυτών, η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία σχολιάστηκε πολύ κυρίως λόγω της συμμετοχής της σε διαφήμιση γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου ημιδιαμονής.

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», δηλώνει χωρισμένη από τον επί 5 χρόνια αγαπημένο της, με τον οποίον είχε απαθανατιστεί να… λούζεται με σαμπάνιες στη Μύκονο, ενώ παραδέχεται πως εξακολουθεί να μην περνάει καθόλου καλά με το κοντό της μαλλί.
Οι πιο παράξενη αποκάλυψη, όμως, έρχεται από τα παρασκήνια του GNTM, με την ίδια να σχολιάζει πως η Ζενεβιέβ δεν της επέτρεπε να φορά εσώρουχα διότι «δεν τα χρειάζεται».

Τι άλλο ειπώθηκε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.