ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ποιος είναι ο νέος μισθοφόρος του Survivor (φωτο)

Ποιος είναι ο νέος μισθοφόρος του Survivor (φωτο)

Αυτός είναι ο 34χρονος Τόνι Σταυράτης, ο οποίος αναμένεται να ξεχωρίσει στο φετινό Survivor.

Οι φετινοί παίκτες του Survivor 3 είναι πιο δυνατοί και σκληροί από ποτέ, καθώς οι περισσότεροι ασχολούνται με τη γυμναστική και τον αθλητισμό.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να δώσει σκληρές μάχες κόντρα στους Τούρκους αντιπάλους του είναι ο Τόνι Σταυράτης.

Ο 34χρονος, πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται να έχει αποκτήσει το παρατσούκλι… Είναι ο νέος μισθοφόρος. Ο Τόνι εργαζόταν σαν μισθοφόρος σε πλοία στην Σομαλία και όπως δήλωσε είναι ότι πιο δύσκολο έχει ζήσει στη ζωή του.

Ο παίκτης έχει κάνει αρκετές χειρωνακτικές εργασίες και τώρα δουλεύει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Σαλαμίνας, ενώ έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BiyTDjFng18/?utm_source=ig_embed

Με το πάθος του, την αγωνιστικότητά του και το πείσμα του, πιστεύει ότι θα φέρει πολλές νίκες στην Ελληνική ομάδα και θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο Τόνι έχει μία κόρη και είναι και παντρεμένος.

https://www.instagram.com/p/BsEID0EApAI/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkFmOqlHi9Q/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BUso872lBti/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.