Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

MasterChef 3: Ο Πάνος Ιωαννίδης έπαθε «εγκεφαλικό» με το ντύσιμο παίκτριας – Τί της είπε (βίντεο)

MasterChef 3: Ο Πάνος Ιωαννίδης έπαθε «εγκεφαλικό» με το ντύσιμο παίκτριας – Τί της είπε (βίντεο)

Ηταν η… σειρά του Πάνου Ιωαννίδη σήμερα να «μαλώσει» κάποιον από τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 3.

Ενώ, λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς τα είχε «ψάλλει» χτες σε έναν διαγωνιζόμενο επειδή δοκίμαζε το φαγητό από το πιρούνι που μαγείρευε, την ώρα που μία άλλη παίκτρια σκούπιζε το κουτάλι της με το χαρτί που είχε σκουπίσει τον ιδρώτα της, ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πυρ και μανία στο σημερινό επεισόδιο με παίκτρια εξαιτίας των ρούχων της.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα από την Κύπρο, η οποία δεν πήγε καθώς πρέπει ντυμένη για να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef.

Κι αυτό γιατί αντί για ποδιά, στολή ή έστω κάτι πιο καλυπτικό, προτίμησε να φορέσει ένα μπλουζάκι που άφηνε εκτεθειμένη την κοιλιά της.

Ετσι ο Πάνος Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την επιλογή της, λέγοντας πως… δεν είναι πράγματα αυτά.

«Κωνσταντίνα, στην κουζίνα έτσι ντύνεσαι εσύ; Στο σπίτι σου ναι, αλλά εδώ είσαι σε κουζίνα. Έχεις τηγάνια, έχεις φωτιές, έχεις λάδια.. Έχεις λερωθεί, έχεις και την κοιλιά έξω, θα καείς… Δεν είναι πράγματα αυτά. Θα πρέπει να προσέχουμε πώς ντυνόμαστε γιατί υπάρχει νόημα που οι μάγειρες φοράνε μια στολή ή τουλάχιστον ρούχα που είναι για τη μαγειρική», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.