Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

Κόρη γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού «εισβάλει» σε γνωστή σειρά του Alpha (φωτο)

Κόρη γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού «εισβάλει» σε γνωστή σειρά του Alpha (φωτο)

Μία νέα «εισβολή» έχουμε στην γνωστή σειρά του Alpha το «Σόι Σου» καθώς μία Ελενίτσα θα μπει στις ζωές των ηρώων για να τις… αναστατώσει.

Η ηθοποιός λοιπόν που θα μπει στην σειρά σύμφωνα με το zappit.gr είναι η Αμαλία Αρσένη, μοναχοκόρη του πολιτικού και πρώην υπουργού Γεράσιμου Αρσένη, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2016 και της οικονομολόγου Λούκας Κατσέλη.

Η Αμαλία Αρσένη, λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο της σειράς και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τον σταθμό, το επεισόδιο όπου θα παίζει και η Αμαλία Αρσένη θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, με τίτλο «Για μιαν Ελενίτσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.