ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της,το μεσημέρι της Δευτέρας! Το TLIFE επικοινώνησε με τον σύζυγό της και ευτυχισμένο μπαμπά Παναγιώτη Πιλαφά, ο οποίος επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γραμμαρίων, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο μικρός Μάξιμος επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα αδερφάκι και επιτέλους το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Να σημειώσουμε ότι ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού ήταν πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του δεύτερου γιου του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα, σήμερα η Κατερίνα μπήκε στον ένατο μήνα της! Ο μικρούλης όμως δεν την ταλαιπώρησε πολύ και ήρθε στη ζωή στους εννέα μήνες ακριβώς.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η γνωστή ηθοποιός ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα Κίμωνας! Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Real News, ο Παναγιώτης θα βρισκόταν ξανά στην αίθουσα τοκετού, στο πλευρό της όπως ακριβώς και όταν γέννησε τον Μάξιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.