
Οι ιθύνοντες του Σκάι και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δουν τα ποσοστά του «Survivor 3» να ανεβαίνουν. Έτσι, μετά την άφιξη της αθλήτριας Κατερίνας Δαλάκα στην ελληνική ομάδα, θα προστεθεί ο Νιγηριανός παίκτης ποδοσφαίρου, Πάτρικ Ογκουνσότο.
Ο 36χρονος επιθετικός, πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο τελικά δεν τον είδαμε. Αυτή τη φορά, όμως, η παραγωγή του «Survivor» φαίνεται πως θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή.
Ο ίδιος νιώθει Κρητικός από τα Ανώγεια και θεωρεί τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα του.
«Σαν την Ελλάδα δεν έχει, όπου και να πάω γυρνάω εδώ. Είδα πολλά σε Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, αλλά δε το συγκρίνω. Εδώ είναι η βάση μου, δε λείπω ποτέ», έχει δηλώσει στο παρελθόν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.