ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η πρώτη αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον νέο της έρωτα (βίντεο)

Η πρώτη αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον νέο της έρωτα (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη και το επιβεβαίωσε με τον τρόπο της.

Η παρουσιάστρια ζει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Βαρβέρη, ο οποίος ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων. Η αποκάλυψη της νέας σχέσης έγινε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος παρουσίασε βίντεο με τα καυτά φιλιά του ζευγαριού στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες.

Ο Αρης Καβατζίκης αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δήλωσε «είναι ακριβώς ότι δείχνουν οι εικόνες».

«Εγώ μίλησα και μαζί της χθες, ήταν πολύ ειλικρινής μου είπε ότι “Άρη μου δεν έχω να σχολιάσω κάτι… είναι ακριβώς ότι δείχνουν οι εικόνες….”», είπε ο Αρης Καβατζίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.