
Σελίδα στην προσωπική της ζωή αλλάζει η Κατερίνα Καινούργιου περίπου τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε», σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση.
Ο άντρας που φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος,εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2019 σε ηλικία 83 ετών.
https://www.instagram.com/p/BvwDzldFlP0/?utm_source=ig_embed
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης- Παναγόπουλος είναι 29 ετών και ακολουθεί τα βήματα που χάραξε η οικογένειά του καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά.
Το ζευγάρι πήγε μαζί στο fashion show των MI-RO την περασμένη Κυριακή, ωστόσο δεν κάθισαν στα διπλανά καθίσματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.