Κατέβηκε το βουνό στην θάλασσα και οι δήμαρχοι «σφυρίζουν αδιάφορα». Γι αυτό σας λέω δεν υπάρχει ελπίδα...

Η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου στην Αγγελική Ηλιάδη για τη Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου στην Αγγελική Ηλιάδη για τη Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί από τη συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στο περιοδικό ΟΚ!. Αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, υποστηρίξε πως η σχέση τους τελείωσε πριν δύο μήνες και άφησε να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα μπήκε ανάμεσά τους. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το θέμα έφτασε στο τραπέζι του Πρωινό, όπου και έπαιξε η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου στους ισχυρισμούς της Αγγελικής Ηλιάδη. Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής αναφέρει τα εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.