
Άλλη μία επίδειξη ότι δε σταματάει πουθενά για να κερδίσει έκανε η Σπυριδούλα στο αποψινό επεισόδιο.
Όταν την πλησίασε ο Πάνος Ιωαννίδης για να δει τι μαγειρεύει εκείνη βρήκε την ευκαιρία που τον πέτυχε μόνο και του ζήτησε να του πει κάτι άσχετο με μαγειρική.
«Εγώ θα σας προσέχω πάρα πολύ τώρα που έφυγε η Ιωάννα, γιατί στεναχωριέμαι που είστε μόνος σας. Αλήθεια σας σκεφτόμουν πολύ χτες», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Σπυριδούλα στον σεφ, ο οποίος δεν είναι μέντοράς της, αλλά είναι πλέον χωρίς γυναικεία παρουσία στην ομάδα του οπότε η Σπυριδούλα είδε κενό και… μπήκε να το γεμίσει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.