Κουράγιο Σωτήρη, οι «ψευτο-μετραίοι» το έστησαν!

Έλτον Τζον: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει – Έχει συντρίψει τους ανθρώπους»

Έλτον Τζον: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει – Έχει συντρίψει τους ανθρώπους»

Ο Έλτον Τζον μίλησε ανοιχτά για τη βρετανική κρίση του Brexit, λέγοντας ότι «ντρέπεται» για τη χώρα του λόγω των χειρισμών των διαπραγματεύσεων του διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο τραγουδιστής στη διάρκεια συναυλίας στη Βερόνα της Ιταλίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του είπε:

«Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει. Έχει συντρίψει τους ανθρώπους».

«Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με τους πολιτικούς, ιδιαίτερα τους Βρετανούς πολιτικούς. Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος. Δεν είμαι ένας ηλίθιος, αποικιοκράτης, ιμπεριαλιστής, Άγγλος ανόητος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας μιλά για το Brexit. Πέρυσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian» είχε τονίσει: «Δεν νομίζω ότι στους ανθρώπους στη Βρετανία είχε ειπωθεί η αλήθεια αρχικά … Τους υποσχέθηκαν κάτι που ήταν απολύτως γελοίο και δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.