Κουράγιο Σωτήρη, οι «ψευτο-μετραίοι» το έστησαν!

«Μπήκα στις ουσίες από τα 15 μου – Έπιασα πάτο και στα 40 έκοψα τα πάντα» (βίντεο)

«Μπήκα στις ουσίες από τα 15 μου – Έπιασα πάτο και στα 40 έκοψα τα πάντα» (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε και για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Εξήγησε πώς μίλησε στους γιους του για το πρόβλημα του εθισμού και αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να ξεκόψει από τις καταχρήσεις.

«Μπήκα στις ουσίες από τα 15, 16 μου. Ήταν αλκοόλ, ήταν τα ναρκωτικά της εποχής, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν σε αυτή την ηλικία το πώς θα με επηρεάσουν συναισθηματικά, ψυχικά ως άνθρωπο και σωματικά. Δεν τον αντιλαμβανόμουν τότε. Είχα ελλιπέστατες γνώσεις για το τι σημαίνει εθισμός

Το θέμα έγινε σε μένα μεγάλο όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν τα 40, ήμουν 39 χρονών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω φυσιολογικά, έβλεπα ότι είναι εμπόδιο στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Ξαφνικά είχε αλλάξει ο κόσμος μου, είχα “μαυρίσει” εδώ ο ίδιος…», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.