Γελάνε σε όλο τον πλανήτη με τα ελληνικά γατόσκυλα του Ντουμπάι...

Το ξέσπασμά του Σπ. Μπιμπίλα – «Αυτή είναι η φωτογραφία που «αποδεικνύει» ότι μοιάζει στον Μ. Αλέξανδρο! (βίντεο)

Το ξέσπασμά του Σπ. Μπιμπίλα – «Αυτή είναι η φωτογραφία που «αποδεικνύει» ότι μοιάζει στον Μ. Αλέξανδρο!  (βίντεο)

Ενοχλημένος δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τον ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ότι μοιάζει φυσιογνωμικά στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πει στη ρεπόρτερ της εκπομπής: Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από την Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο! Και όταν μου λένε «έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη», εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο»..

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και ο ίδιος σε κείμενό του κάνει λόγο για γελοιοποίηση της δήλωσής του:

Διάβασε όσα έγραψε:

«Για οσους ψάχνουν και ψάχνονται μεσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατει να γελοιοποιήσουν την δήλωση που χαριτολογώντας εκανα στο Οpen στην ωραία εκπομπη της Σισσυς Χρηστιδου, στελνω αυτη την φωτο που φωτογραφισα απο το αρχειο μου στα 25 περίπου το 82 τότε που με προτειναν για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε
Μικρή ηλικία (υπευθυνος τότε του γραφειου που μεσολαβουσε απο ελλ.πλευρας ηταν ο παραγωγός κ.Πισσανος απο οτι θυμάμαι). Τόσο πολυ αστειο φαινεται ενας Ελληνας να υπερηφανευεται για την Ελληνικότητα του κ την ομοιότητά του με προτομες αρχαικές κατι που απο παιδί κι ως τωρα μου λένε? Τόσο πολυ αισθανονται πολλοι οτι ειναι Τουρκοσποροι η Αρβανίτες η δεν ξερω κ γω τι αλλο?Και δεν απαξιωνω, αφου δεν ειμαι ρατσιστης ,τους αλλους λαους πουν μας κατεκτησαν κ μας κατεστρεψαν κ μας εκλεψαν κ δεν καταφεραν ομως με τίποτα να μας αφανίσουν κ κυριως να μας κανουν να χασουμε την γλωσσα μας..κατι που επαθαν οι Αιγυπτιοι.. Η θρησκεια αλλαξε η γλωσσα εμεινε..Αρα αισθανθειτε καποια υπερηφάνεια κι αφηστε πια την πλακα.. Ελλάς γελας Τραγελάς….σημ.σημειωση.. Την φωτο εχει τραβήξει ο σπουδαιος σκηνοθετης μου Γιωργος Μιχαηλίδης και ειναι απο την ιστορική παρασταση του Ανοιχτου Θεάτρου ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ του Σαιξπηρ».



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
OPINION
MAKER
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.