Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Ό,τι χειρότερο είδαμε ποτέ: Οι… ιερόδουλες που άφησαν άφωνους τους τηλεθεατές του «Αδύναμου Κρίκου»

Ό,τι χειρότερο είδαμε ποτέ: Οι… ιερόδουλες που άφησαν άφωνους τους τηλεθεατές του «Αδύναμου Κρίκου»

Ακόμα μία περίπτωση παίκτη του «Αδύναμου Κρίκου» που απλά δεν μπόρεσε να αποκλείσει τη λάθος απάντηση με τη λογική του.

Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή με μία ερώτηση με δύο πιθανές απαντήσεις, άρα με 50-50 πιθανότητα να βρει την απάντηση ακόμα και αν δεν την ήξερε.

Περισσότερα στο dailymedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.